Fizetési módok

Fizetési módok

A termékek megvásárlásánál, a termék vételárának kifizetésére több lehetőség is adott. A kiválasztott termék kifizetésénél nem mindenki számára adott az értékesítéssel foglalkozó üzletbe történő személyes kifizetés, ezért több fizetési módra is van lehetősége Önnek.

Készpénzes fizetési mód

Készpénzes fizetés a Matracom mintaboltban Budapesten a 15. kerületben a Szentmihályi út 167-169.-es szám alatt az Asia Center keleti szárny 2. emeletén lehetséges.

Bankkártyás fizetési mód

A fizetési módok közé tartozik még személyesen, a bankkártyával történi fizetési mód személyes átvétel esetén. a Matracom mintaboltban Budapesten a 15. kerületben a Szentmihályi út 167-169.-es szám alatt az Asia Center keleti szárny 2. emeletén lehetséges.

Egészség pénztári kártyás/számlás fizetési mód

Személyes fizetési módnál lehetőség van, az egészség pénztári kártyával történi fizetésre is. a Matracom mintaboltban Budapesten a 15. kerületben a Szentmihályi út 167-169.-es szám alatt az Asia Center keleti szárny 2. emeletén lehetséges. Az egészségpénztári számlát nem csak személyes átvételes fizetési módnál, hanem házhozszállításnál is igénybe tudja venni.

Utánvéttel történő fizetési mód

A termékek megrendelésénél és házhozszállításánál igénybe veheti az utánvételi fizetési módot. Az utánvételi fizetésnél a csomagküldő szolgálat munkatársának készpénzben tudja kifizetni a megrendelt termék vételárát.

Átutalásos fizetési mód

A terméket szállítás előtt banki átutalással vagy közvetlen banki befizetéssel is lehet rendezni.