Szállítási információk

Szállítási információk

A szállítás nagyon fontos tényezője a vásárlásnak. Ha Ön vidéken lakik, a fővárostól nagy távolságra, nem szívesen utazna a fővárosba paplan, párna, vagy más kisebb kiegészítő megvásárlása miatt. Ezt nem is kell megtennie, mivel mi ezt a terhet levesszük az Ön válláról.

Az ország egész területére kiszállítjuk a megrendelt terméket/termékeket. Ennek a házhoz szállításnak 15 ezer forint felett semmilyen extra költsége nincs, vagyis ingyenes.

A szállítást a DPD csomagküldő szolgálattal végezzük. Az összes megvásárolt termékre a DPD csomagküldő szolgálat garanciát vállal, hogy sértetlenül eljuttatják az Ön otthonába. Amennyiben a megrendelt termékből van készleten, és a megrendelés 15:00-ig megérkezik hozzánk, egy munkanapon belül kiküldjük Önnek és élvezheti a megrendelt terméket. A DPD csomagküldő szolgálat házhoz szállítása munkanapokon reggel 8:00-tól délután 17:00-ig történik. Minden esetben küldenek Önnek a szállítás napján reggel üzenetet. Ebben az üzenetben meghatároznak egy egyórás időintervallumot, hogy mikor érkeznek meg az Ön szállítási címére a megrendelt termékkel. Továbbá érkezés előtt fél órával felhívják Önt a megadott telefonszámon. Abban az esetben, ha nem találják Önt a megadott címen, a kiszállítást többször megismétlik a termékkel. A megrendelt terméket utánvétel esetén a DPD csomagküldő szolgálat futárának készpénzben tudja kifizetni. A terméket csak a vételár kifizetése után adja át Önnek a futárszolgálat. Amennyiben Ön a fizetési módok közül a közvetlen banki átutalást választotta, a futárszolgálat csak egy átvételt igazoló aláírást fog Öntől kérni.